Nieuws

Studio Visit bij PosadMaxwan

Studio Visits, een initiatief van Het Nieuwe Instituut, is een reeks avonden gewijd aan de hedendaagse architectuurpraktijk, de uitdagingen en de mogelijkheden. Voor dit studiobezoek zullen wij bij PosadMaxwan onze deuren openen en professionals, studenten en een breder publiek uitnodigen om de drempel over te steken, een kijkje te nemen bij ons op de werkvloer en het gesprek aan te gaan.

Tijdens de Studio Visit, met uitzicht op de skyline van Den Haag, zullen de partners en onze medewerkers hun ervaringen over de fusie van Posad en Maxwan delen. Ze zullen ook ingaan op de oprichting van Generation.Energy - die letterlijk en figuurlijk de energietransitie aanpakt - de rol van onderzoek in onze projecten, fouten maken en ons standpunt over stedelijke gebiedsontwikkeling vandaag de dag.

Studio Visits

Gehost en samengesteld door een architecten studio in samenwerking met Het Nieuwe Instituut, zal elke Studio Visit dienen als katalysator voor debat en architecturale discours; voor het strategiseren van stedelijk beleid en acties; voor samenwerking, vormen van solidariteit en vriendschappen, evenals competitie; en voor - waarom ook niet? - architecturale roddels.

Eerdere studiobezoeken werden georganiseerd door studio's met diverse ruimtelijke configuraties, praktijkvormen en portfolio's: Powerhouse Company, Casanova + Hernandez, Lilith Ronner van Hooijdonk, LOLA Landscape Architects, MVRDV, het Urban Development Team van Rotterdam, Shift architecture urbanism en Team Paul de Vroom + Sputnik en UNStudio.

Praktische info

Vrijdag 24 mei 2019
Programma 17:00 - 19:30 uur
Taal: Engels

Locatie:
PosadMaxwan
Binckhorstlaan 36
2516 BE Den Haag

Gratis toegang met kaartje. Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Houd er rekening mee dat er beperkte plaatsen zijn en worden toegewezen op basis van wie het eerst komt.

Meer informatie over de Studio Visits