Bij PosadMaxwan geloven we als stedenbouwkundigen in de gezonde, duurzame en slimme stad. Steeds meer mensen trekken naar stedelijke regio’s, terwijl de uitdagingen op het gebied van klimaat, mobiliteit, gezondheid en inclusie groot zijn. Deze complexe puzzel vraagt om nieuwe ruimtelijke antwoorden.

Wij signaleren belangrijke, urgente opgaven en stellen relevante vragen. Hoe kan de metropoolregio Amsterdam bereikbaar blijven en een prettig woon- en werkklimaat houden? Wat kan de Provincie Zuid-Holland doen om haar inwoners gezond te laten leven? Hoe kan de twintigste-eeuwse gordel van Antwerpen verdichten en toch meer kwaliteit krijgen?

 

We werken voor opdrachtgevers die samen met ons nieuwe paden willen verkennen en nieuwsgierig zijn naar innovatieve, onconventionele ideeën. Onze bijdrage is dat we inzichtelijk maken hoe de schone, gezonde stad eruitziet en wat we vandaag al kunnen doen om die ambitie te realiseren. Dat doen we door middel van onderzoek, strategie, ontwerp én uitvoering. Met een team van masterminds en masterplanners doorgronden we de vraagstukken, zetten we data in voor menselijke oplossingen en verbinden we schaalniveaus. Zo maken we de opgaven begrijpelijk en kunnen we in het hier en nu gefundeerde beslissingen nemen.

Specifieke uitdagingen vragen om specifieke kennis. Daarom werken we samen met een breed scala aan partners. Generation.Energy is daar de belangrijkste van. Dit adviesbureau geeft de energietransitie een plek en is voortgekomen uit PosadMaxwan.

“We maken inzichtelijk hoe de schone, gezonde stad eruitziet en wat we vandaag al kunnen doen om die te realiseren”

PosadMaxwan is ontstaan in 2018, na een fusie tussen de stedenbouwkundige bureaus Posad en Maxwan. Ons internationale team bestaat vooral uit stedenbouwkundigen, onderzoekers en landschapsarchitecten, aangevoerd door partners Han Dijk, Rients Dijkstra en Emile Revier. Ieder teamlid vervult bij ons een waardevolle en eigen rol in het geheel, afgestemd op zijn of haar kwaliteiten.

We vertalen de idealen die we voor de stad hebben ook naar onze bureaucultuur. Zo stimuleren we actieve kennisuitwisseling onder elkaar, gebruiken we OV waar mogelijk en serveren we dagelijks een vegetarische lunch. Maar het belangrijkste is misschien wel de balans die we koesteren tussen hard werken enerzijds en plezier anderzijds. Zo zijn we samen in staat om de meest diverse en uitdagende opdrachten uit te voeren.  

Favoriete PosadMaxwan steden

 

Wat we gemeen hebben bij PosadMaxwan, is dat we allemaal van steden houden. Of het nu de aantrekkelijke, duurzame of innovatieve stad is; we werken er met liefde aan én we komen er graag. Op deze interactieve kaart vind je de beste steden ter wereld, volgens ons dan. Klik op een stad om te ontdekken wat deze plek zo bijzonder maakt (en voor wie, inclusief voormalige teamleden).  

Ons team

Martyna Adamczyk

Architect

"Om een slimme, duurzame en plezierige stad voor mensen te creëren heb je een team van gepassioneerde ontwerpers nodig. Ontwerpers die hun ideeën blijven uitdragen, terwijl ze voortdurend hun kennis bijhouden en onderzoek doen. Dat is wat ik heb gevonden bij PosadMaxwan en wat mij trots maakt om deel uit te maken van dit team. Collega's leren van elkaar, delen kennis en inspiratie en ontwikkelen voortdurend tools om ons werk effectiever te maken."

@
Stefano Agliati

Stedenbouwkundig ontwerper

"Als stedenbouwkundige ontwerpers creëren we betere omgevingen en het verbeteren van onze eigen werkruimten is een goede plek om te beginnen. Daarom hou ik van PosadMaxwan. Het is meer dan alleen een plek om te werken; het is een plek om te wonen, te leren, plezier te maken en te groeien, zowel individueel als samen, als een team. Een gezond, duurzaam bureau is de beste manier om gezonde, duurzame steden te bouwen."

@
Elbert Arens

Associate, stedenbouwkundig ontwerper, architect

“De open sfeer bij PosadMaxwan vind ik erg prettig. Iedereen is anders, maar wel gelijk. Je kunt vrijuit meepraten over alles en als je goede argumenten hebt word je ook echt gehoord. Via een heldere bureaustructuur worden de projecten geleid wat rust oplevert voor partners, projectleiders en ontwerpers. Hierdoor ontstaat ruimte voor ontspanning en een bescheiden portie humor.”

@
Vincent Babeş

Stedenbouwkundig ontwerper, architect

“Bij PosadMaxwan helpt iedereen je graag verder. De intense workflow en de deadlines maken het vanzelfsprekend om goed met je collega’s te communiceren hier. Een ontwerp- of softwareprobleem bijvoorbeeld dat mezelf een uur kost om op te lossen, wordt hierdoor teruggebracht tot vijf minuten. ”

@
Ganesh Babu

Stedenbouwkundig ontwerper

"Als stedenbouwkundige bij PosadMaxwan krijg ik de kans om op verschillende schaalniveaus te werken aan spannende en relevante projecten. Het intelligente, gepassioneerde en vindingrijke team van PosadMaxwan helpt abstracte noties van talloze actoren om te zetten in concrete realiteiten gedurende verschillende planningsprocessen en ik vind het geweldig om deel uit te maken van dit proces en er zinvol aan bij te dragen."

@
Francesca Becchi

Stedenbouwkundig ontwerper, architect

"Ik heb bij PosadMaxwan een nieuw perspectief gekregen op hoe de stedelijke omgeving zich verhoudt tot het landschap. Stedenbouw is meer dan de organisatie van functies, straten en pleinen. Stedenbouw gaat ook over de coördinatie van alle ruimtelijke claims van bewoners, verenigingen en de gemeente. Het is van groot belang dat elke ruimtelijke interventie integraal wordt benaderd."

@
Yeeun Boo

GIS Specialist

"Als urbanist waardeer ik de sterke geest van 'research-by-design' bij PosadMaxwan, die zich direct vertaalt in een betere kwaliteit van de toekomstige stedelijke ruimte. De onpartijdige op onderzoek gebaseerde aanpak in het bestrijden van de groeiende eisen van steden voegt waarde toe in het proces van meervoudige feedback en bouwt aan het integrale model over schalen (globaal tot lokaal) en medium (hard en zacht) heen."

@
Juliette Brouwer

Stedenbouwkundig ontwerper

"Wat ik leuk vind aan mijn werk is de diversiteit aan onderwerpen die door middel van stedenbouw kunnen worden aangepakt. Ontwerpen opent een wereld van mogelijkheden waarin het onze taak is de juiste richting te vinden voor een specifiek geval. Ter illustratie: de ene dag puzzel je met de vraag hoe je een bepaalde wijk kunt aanpassen aan extreme weersomstandigheden, terwijl de andere dag het vraagstuk van een sociaal diverse wijk centraal staat in het onderzoek."

@
Elena Bulanova

Stedenbouwkundig ontwerper

“Het is bij PosadMaxwan op kantoor beter dan thuis! Er staan verse bloemen op tafel, de fruitschaal is altijd gevuld, de theekeuze is oneindig (dankzij mij), het uitzicht over Den Haag is geweldig en als klap op de vuurpijl staat de bibliotheek vol met interessante boeken.”

@
Shuangyun Chen

Stedenbouwkundig ontwerper

Ik hou ervan om vrijmoedig over de stad te denken en ze terug te brengen naar de realistische wereld. Het vrijdenken daagt mijn oude begrip van de steden uit, en het terugbrengen naar de werkelijkheid biedt andere inzichten hoe een stad zichzelf organiseert, in stand houdt en groeit. PosadMaxwan biedt mij diverse mogelijkheden om stemmen van verschillende mensen te horen en vanuit verschillende visies te reageren.

@
Elena Chevtchenko

Landschappelijk & stedenbouwkundig ontwerper, architect

“Ik ben ervan overtuigd dat de enige manier om de wereld ten goede te veranderen door middel van ideeën is. Posad is er jarenlang in geslaagd om niet alleen haar eigen intellectuele discours te scheppen, maar daar ook voor betaald te worden. Dat is echt cool en ik ben trots dat ik daar – nu in gefuseerde vorm – deel van uitmaak.”

@
Han Dijk

Partner

Han Dijk (1979) was in 2006 oprichtend partner van Posad. Hij heeft veel ervaring met grote, complexe opgaven met grote groepen stakeholders. Een van zijn speerpunten is gezonde verstedelijking; hij heeft grootschalige ontwerpend onderzoeken op dit gebied geleid voor o.a. Utrecht en Rotterdam. Ook werkte hij de afgelopen jaren aan projecten waar openbare ruimte en groen in het stedelijk gebied een belangrijke rol spelen, zoals het stationsgebied van Leidschendam-Voorburg en de plannen voor de Binckhorst. Daarnaast is hij gastdocent in binnen- en buitenland.

@
Rients Dijkstra

Partner

Rients Dijkstra (1961) studeerde als architect en stedenbouwkundige af aan de TU Delft. Na oprichting van het bureau Maxwan ('94) werkte hij aan het ontwerp en de uitvoering van stedenbouwkundige plannen zoals Leidsche Rijn Utrecht, Rotterdam Centraal Station, De Ring Antwerpen, Barking Riverside Londen en aan prijswinnende ontwerpen voor stedelijke openbare ruimte. Van 2012 tot 2016 was hij Rijksadviseur voor Infrastructuur en Stad. In die rol adviseerde hij het Rijk over stedelijke ontwikkeling en de samenhang tussen stad en mobiliteit. Sinds 2015 is hij in deeltijd aangesteld als hoogleraar Urban Design aan de TU Delft.

@
Lisa Gerards

Stedenbouwkundig ontwerper

"De verscheidenheid aan projecten en de sterke focus op kennisdeling maken het zo fijn om als stedenbouwkundig ontwerper bij PosadMaxwan te werken. De kantoorbrede samenwerking op het gebied van kennisdeling stelt me in staat om te leren van het onderzoek dat al is gedaan en daagt me uit om te bepalen hoe ik wil bijdragen aan de expertise in het bureau. Het is een fascinerende plek om te werken aan gezondere en duurzamere steden."

@
Martina Germanà

Stedenbouwkundig ontwerper, architect

"Wat ik waardeer bij PosadMaxwan is dat ieders stem telt. Ik vind het leuk dat collega’s de tijd nemen om je bij alle processen van de projecten te betrekken, en dat iedereen probeert het beste uit elkaar te halen. De sfeer is erg vriendelijk en passie is de drijfveer achter ieders werk, wat betekent dat het altijd boeiend is!"

 

 

@
Emma de Haan

3D Designer

"Er zijn veel redenen waarom ik graag naar mijn werk ga, zowel vanuit persoonlijk als professioneel perspectief. Professioneel gezien, is het een kantoor dat echt zoekt naar verbetering van de plekken waar we wonen. Discussies over gezonde, duurzame, inclusieve en betere steden vormen de basis van alle discussies over conceptontwikkeling. Het zijn geen bijzaken, maar integrale concepten van de PosadMaxwan ontwerpen. Op persoonlijk vlak, is het een kantoor waar medewerkers benaderbaar zijn, vrijgevig met tijd en ervaring, echt aangemoedigd worden om zichzelf te zijn en altijd op zoek zijn manieren om te leren, verbeteren en openstaan voor echte feedback."

@
Gijs de Haan

Stedenbouwkundig ontwerper

“De fusie tussen Posad en Maxwan heeft een breed spectrum aan expertise samengebracht, van het ontwikkelen van regionale strategieën tot gedetailleerde ontwerpen. Hier werken stelt me in staat om de fundamentele issues waar steden mee geconfronteerd worden te onderzoeken, maar ook om die uit te werken in concrete ontwerpen. Deze constante afwisseling tussen schaalniveaus, onderwerpen en benaderingen vind ik enorm boeiend.”

@
René Heijne

Stedenbouwkundig ontwerper, architect

“PosadMaxwan zit niet in een ivoren toren, maar staat midden in de actualiteit. Het bureau heeft een agenda en projecten met een scope die past bij de maatschappelijke opgaven die nu relevant zijn. Ook is het een zeer platte organisatie. Dat alles maakt hier werken zo boeiend.”

@
Anouk Jansen

Stedenbouwkundig ontwerper

"Wat ik het meest waardeer aan werken bij PosadMaxwan is de diverse groep ambitieuze en creatieve collega's. In combinatie met de open, ondersteunende sfeer vormt dit de perfecte voedingsbodem voor innovatieve concepten en inspirerende projecten."

@
Jos Kenter

Stedenbouwkundig ontwerper

"Wat ik het leukste vind aan werken bij PosadMaxwan is de afwisseling. Afwisseling in het werk dat we doen, de plaatsen die we bezoeken en de onderwerpen die we onderzoeken. Het stimuleert ons om een open houding te houden en voortdurend te blijven leren. Combineer dat met de diversiteit van de mensen die hier werken en onze cultuur waar bij we alles met elkaar delen (zelfs onze raarste hobby's of passieprojecten)  en je krijgt een plek die vol zit met energie en inspiratie om nieuwe ideeën te verkennen."

@
Pierre Kidzié

GIS specialist

"Ik geniet van de geweldige werkomgeving die we op kantoor hebben. Van het uitzicht op Den Haag tot de smaakvolle lunch, het maakt me blij om elke ochtend naar kantoor te komen om mijn collega's weer te zien en met hen te werken aan uitdagende projecten."

@
Froukje van de Klundert

Associate, stedenbouwkundig ontwerper, architect

“We krijgen vaak ongewone en ingewikkelde vragen, zoals het maken van toekomstvisies of het in kaart brengen van complexe systemen. Deze science fiction-achtige vraagstukken brengen we bij PosadMaxwan terug naar de realiteit, zonder daarbij te vervallen in doemscenario’s. Die zijn er soms wel, maar als ontwerper draag je toch het liefst bij aan een positief wereldbeeld.”

@
Annemaryn Koedood

Communicatiemedewerker

"Wat ik het leukste vind aan mijn werk hier bij PosadMawan is dat ik thema's kan supporten die ik erg belangrijk vind in mijn dagelijks leven, namelijk duurzaamheid en inclusiviteit. Mijn passies kunnen vertalen naar impactvolle acties is wat mijn werk hier zo leuk maakt (en elke dag omringd worden door ontzettend veel planten natuurlijk)."

@
Jurre van Kuijk

Stedenbouwkundig ontwerper

"Werken bij PosadMaxwan geeft mij de mogelijkheid om aan een grote verscheidenheid van projecten te werken, variërend van grootschalige strategieën tot gedetailleerde stedenbouwkundige plannen. Het is een plek waar iedereen in staat is om te groeien en van elkaar te leren, het delen van kennis en vaardigheden in een zeer open en transparante omgeving. Daarnaast is er een mooie balans tussen werk en tijd voor activiteiten."

@
Maria Lakoumenta

Stedenbouwkundig ontwerper

"Als architect en stedenbouwkundige geloof ik sterk in een multidisciplinaire en holistische benadering, van individuele gebouwen tot de metropoolschaal, om innovatieve, slimme steden te creëren. PosadMaxwan biedt volop mogelijkheden  voor wederzijds leren en professionele groei binnen een teamomgeving met ambitieuze ontwerpers die een breed scala aan schalen en kennis combineren."

@
Marianne Lefever

Stedenbouwkundig ontwerper

"Ik vind het geweldig dat al onze projecten direct bijdragen aan een betere toekomst. En vooral dat we onszelf blijven uitdagen om steeds opnieuw te definiëren wat "beter" betekent. Op dit moment is het duurzamer, inclusiever en gezonder, maar wie weet wat er morgen tevoorschijn komt? De opwinding om dagelijks in de voorhoede van innovatie te opereren en impact te creëren, geeft me zoveel energie."

@
Gintarė Norkūnaitė

Stedenbouwkundig ontwerper

“De lunchlezingen is wat ik het meest waardeer aan de bureaucultuur bij PosadMaxwan. Ze zijn een geweldige manier om kennis te delen en om meer van elkaar te weten te komen. Ter aanvulling zijn ook maandelijks op donderdag aan het einde van de dag lezingen om meer tijd te hebben voor discussie en gezellig te borrelen. Ik waardeer ook de bureaureisjes waarbij de PosadMaxwan partners ook meegaan. Het is leuk om tijd met ze door te brengen buiten het kantoor en ze zo beter te leren kennen.”

@
Devi Ramdjiawan

Zelfstandige kok

"Wat ik mooi vind aan PosadMaxwan is dat het bedrijf duurzaam eet, meedenkt en vooral staat voor duurzaam. Team bestaat uit diversiteit, krachtige denkers en creatieve leden maar ook flexibel en humoristisch! Bij PosadMaxwan ben ik begonnen met het veranderen van mijn levensstijl. Ik leef nu bewuster als het gaat om duurzaam zijn en gezondere voedingskeuzes maken."

@
Emile Revier

Partner

Emile Revier (1979) studeerde in Parijs aan de Ecole d’Architecture Paris-Belleville en aan de TU Delft. In 2012 werd hij partner bij Posad. Emile is onder andere verantwoordelijk voor verschillende projecten gericht op regionale bereikbaarheid, smart mobility en klimaatadaptatie, zoals het bereikbaarheidsprogramma van de Metropoolregio Amsterdam en de duurzame stationsomgeving in Leiden. Binnen PosadMaxwan werkt Emile doorlopend aan de ontwikkeling van nieuwe strategieën in proces, ontwerp en planvorming voor de gebouwde omgeving. Een recente opdracht waar al deze aspecten in samenkomen is de ontwikkeling van de ruimtelijke visie voor de campus van de TU Delft.

@
Michelle de Roo

Landschapsontwerper

"Het stedelijk landschap zit vol met ruimtes die een groene touch nodig hebben. Weten wat planten voor ons kunnen doen op het niveau van grootschalige planning en het later in het proces invullen van de groene ruimtes met bomen en planten zijn wat het landschapsontwerper zijn bij PosadMaxwan zo interessant maakt. Ik zal plannen en schilderen met beplanting om gezondere steden van de toekomst te creëren."

@
Charly Rozenberg

Office manager

"Office Management betekent dat je ervoor zorgt dat iedereen kan blijven doen waar hij of zij goed is. Het mooiste vind ik dat we iedereen altijd zo goed mogelijk helpen, en dat ze weer met een lach verder kunnen werken. Zorgen voor optimale werk mogelijkheden en cultuur, dat is Office Management bij PosadMaxwan!"

@
Zuzanna Sekula

Landschapsarchitect

"Wat ik het leukst vind aan werken bij PosadMaxwan zijn de mensen en de gezonde, inclusieve sfeer. Dankzij de niet-hiërarchische structuur wordt iedereen betrokken in het ontwerpproces, aangemoedigd om zich uit te spreken en ideeën te delen. We krijgen veel ruimte voor ontwikkeling en onderzoek, en ik heb het gevoel dat ik elke dag iets leer!"

@
Tomer Shachaf

Stedenbouwkundig ontwerper, GIS specialist

“Voor mij valt PosadMaxwan op dankzij de op onderzoek gebaseerde benadering van ontwerp. Harde data worden geïntegreerd met zachte creativiteit en intuïtie. Dit stelt ons in staat om goed gefundeerde en esthetische producten te maken die een boodschap overbrengen en leefomgevingen opnieuw vormgeven. Ook is PosadMawans ‘internationaliteit’ een belangrijke reden om hier te werken.”

@
Yue Shen

Stedenbouwkundig ontwerper

“Problemen oplossen en kritisch denken zijn de twee dingen die me fascineren op stedenbouwkundig vlak. Strategisch plannen is een richting die veel interessante mogelijkheden oplevert. Ik wil graag erachter komen hoe dat in Nederland en in andere contexten werkt.”

@
Annie Siem

Zelfstandige kok

"Iedereen is erg vriendelijk en er heerst een hele gezellige werksfeer."

@
Sophie Soeterbroek

PR & Communicatie

"Bij PosadMaxwan is het nadenken over het ontwerp en de ontwikkeling van onze leefomgeving een dagelijkse bezigheid, en als PR medewerker is het waardevol om dit naar buiten toe te communiceren. Niet alleen naar (toekomstige) klanten, maar ook naar een breder publiek. Stedenbouwkundig ontwerp en de belangrijke rol van thema's zoals duurzaamheid, veiligheid, gelijkheid en toegankelijkheid in dit proces, raken iedereen!"

@
Maria Symeonidi

Stedenbouwkundig ontwerper

"Wat ik het leukst vind aan werken bij PosadMaxwan is dat iedereen zijn mening en ideeën openlijk kan uiten. Het is een zeer creatieve en open omgeving die samenwerking en teamwork hoog in het vaandel heeft staan. Ik ben erg blij om samen te werken met een aantal zeer getalenteerde en charismatische mensen, die mij motiveren om elke dag beter te worden en te groeien als een stedenbouwkundig ontwerper."

@
Froukje Taconis

Associate, stedenbouwkundig ontwerper, architect

“Het gaat bij PosadMaxwan over mensen, met zorg en aandacht voor elkaar. Er is ruimte voor veel verschillende mensen en er wordt gekeken naar hoe iedereen een optimale bijdrage kan leveren aan het team door goed in je vel te zitten.”

@
Adele Therias

GIS Specialist

"PosadMaxwan is een doelgericht bedrijf dat ernaar streeft de wereld beter te maken - één project per keer. Bovendien omarmt het innovatieve digitale methoden en tools om het werk zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren. Ik vind het geweldig om in een omgeving te werken waar de analyses, kaarten en programmering waar ik aan werk direct verbonden zijn met het ontwerpen van meer leefbare steden. Als ik vastzit met mijn code of een complexe analytische puzzel aan het oplossen ben, kan ik rekenen op mijn collega's van de stedenbouwkundige afdeling om me te herinneren aan het grote geheel en de tastbare impact van ons werk."

@
Laura Thomas

Stedenbouwkundig ontwerper, onderzoeker

"PosadMaxwan gives me the freedom and responsibility I enjoy. There is room for new ideas and experiments – and this keeps me enthusiastic!"

@
Ioannis Triantafyllidis

GIS specialist

"Bij PosadMaxwan draait het altijd om de mensen. In elk project en in de werkomgeving komen de mensen en hun behoeften altijd op de eerste plaats. Daarom voel je je voorbestemd om hier te werken. De combinatie van een op onderzoek gebaseerde holistische benadering van het ontwerpen van gezonde en veerkrachtige steden is wat dit team onderscheidend maakt. Iedereen wordt aangemoedigd om zijn ideeën te delen, en te groeien door zijn werk."

@
Kübra Turan

Stedenbouwkundig ontwerper

"Wat ik het meest waardeer aan Posad Maxwan is hoe alles hier in balans is. De balans tussen onderzoek en ontwerp is cruciaal voor het creëren van gezonde en duurzame steden, de balans tussen werk en plezier is de sleutel tot een prettige werkomgeving, en de balans tussen vrijheid en ondersteuning vormt het recept voor de beste collega's. Ik geloof dat al deze aspecten en meer hier een unieke balans hebben die deze plek speciaal maakt."

@
Eva Verberne

Visualisatie specialist & designer

“Het leukste aan mijn werk bij PosadMaxwan is de mogelijkheid om sidekick te zijn voor veel verschillende collega’s, van de andere ontwerpers en onderzoekers tot PR, en tegelijkertijd als ontwerper veel vrijheid te krijgen. Elke dag weer opnieuw verschillende vragen, onderwerpen en oplossingen.”

@
Megan Visscher

GIS Specialist

"Het is bijzonder om als GIS-specialist bij PosadMaxwan te werken, te midden van stedenbouwkundigen, ontwerpers en architecten. De integrale benadering stelt ons in staat om daadwerkelijk bij te dragen aan het duurzamer en gezonder maken van onze gebouwde omgeving en steden op een toekomstbestendige manier. Voor mij betekent werken op deze plek een prachtige combinatie van creativiteit en vrijheid in data-analyse en toolontwikkeling. Bovendien biedt de samenwerking binnen de teams veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën!"

@
Shirley Voermans

Associate, Office manager

“De informele bedrijfscultuur, de diverse groep collega’s en de vrijheid die ik krijg, maken dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Daarnaast heb ik een hele afwisselende functie, waardoor ik op veel verschillende vlakken mijn ei kwijt kan.”

@
Karlou Westerbeek

Stedenbouwkundig ontwerper

"Ik geniet van de verscheidenheid aan projecten waar we bij PosadMaxwan aan werken, die zich over verschillende schalen bewegen en verschillende onderwerpen bestrijken. Het team bestaat uit mensen met veel verschillende expertises en passies. Dat maakt PosadMaxwan een creatieve en inspirerende plek om te werken. We leren elke dag van elkaar en dat is hoe we groeien als ontwerpers maar ook als bedrijf."

@
You Wu

Stedenbouwkundig ontwerper

Als stedenbouwkundigen koesteren we cultuur en identiteit en onderzoeken we hoe we deze voor steden kunnen definiëren. Bij PosadMaxwan doen we eerst onderzoek voordat we beginnen met ontwerpen om zo duurzame, gezonde en slimme steden te bouwen; wat een interessante manier is om meer kennis op te doen. Ik denk dat PosadMaxwan voor mij een goede plek is om te leren en te groeien en om mijn mogelijkheden te verkennen.

@