Nieuws

Met trots presenteren wij Team N.O.W.!

PosadMaxwan, planB., Crimson en Buiting Advies hebben hun krachten gebundeld om als Team Na Oorlogse Wijken samen oplossingen te vinden en de wijken van de toekomst te creëren. Wij zijn doeners en nodigen jullie uit om samen met ons aan de slag te gaan!

De grootschalige verduurzamingsopgaven in de wederopbouw- en post-65 wijken in Nederland bieden een unieke kans om meerdere uitdagingen tegelijk aan te pakken. Dit vraagt om een integrale aanpak, ondersteund door verschillende disciplines en gedragen door een innovatieve coalitie van diverse stakeholders. De renovaties die gepaard gaan met de energietransitie bieden ruimte voor nieuwe woon(zorg)concepten, sociaaleconomische kansen voor huidige bewoners, het gebruik van circulaire materialen, nieuwe voorzieningen in de wijk, werkgelegenheid, verbetering van de biodiversiteit, innovatieve mobiliteit en verdichting door transformatie en nieuwbouw. Op deze manier kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan de woonopgave.

Doe mee aan de 3-daagse!

Team N.O.W. werkt met een vernieuwende en dynamische aanpak waarbij korte en lange termijn doelen worden verbonden. Hierbij worden mensen, geschiedenis, natuur, vastgoed en openbare ruimte positief beïnvloed, met een essentiële volgorde van aanpak. Bovendien zullen de businesscases van de verschillende domeinen elkaar versterken. Samen werken we aan een integrale visie.

Nieuwsgierig? Download de brochure en doe mee aan onze eerste inspirerende 3-daagse!