Bureau

Senior stedenbouwkundig ontwerper (Team Visie & Strategie)

We kunnen wel wat hulp gebruiken! Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste senior stedenbouwkundige om ons team te versterken. Iemand die binnen ons team Visie en Strategie diverse projecten – voornamelijk visies en strategieën – op stedelijke en regionale schaal kan leiden.

Informatie 
Bij PosadMaxwan werken we aan gezonde, duurzame en slimme steden. Samen met ons team van 40 stedenbouwkundigen, strategen, onderzoekers en datawetenschappers ontwerpen we de steden van morgen. Op ons kantoor heerst een informele cultuur en een ontspannen sfeer. Tegelijkertijd hechten we veel waarde aan de kwaliteit van ons werk en onze klantrelaties. We houden van uitdagende projecten, en er is ruimte voor humor, plezier en onderzoek op kantoor. 

 

Over de functie 
Binnen het team Visie en Strategie werken we aan gezonde, duurzame en inspirerende visies en strategieën voor huidige en toekomstige generaties. De vraag naar huisvesting neemt toe, steden worden dichter bevolkt en het klimaat en de economie veranderen. Tegelijkertijd vereisen al deze veranderingen fysieke ruimte om te worden gerealiseerd. Binnen ons team werken we aan de integratie en planning van deze toekomstige transities, om de toekomst van Nederland duurzaam vorm te geven. Daarnaast krijg je veel vrijheid om de rol naar eigen inzicht vorm te geven en kun je je rol uitbreiden naar andere teams binnen het kantoor. Elk team bij PosadMaxwan functioneert als een zelfsturende entiteit, en als Senior ontwerper heb je de vrijheid om nieuwe richtingen te verkennen die je interesseren. 

 

Wat wij zoeken 

Zou je jezelf omschrijven als iemand die: 

  • een voorliefde voor complexe projecten op stedelijke en  regionale schaal heeft; 
  • ervaring heeft in het begeleiden van multi-stakeholder processen; 
  • ervaring of een sterke interesse heeft in onze grote huidige transities (mobiliteit, energie, circulariteit, gezondheid, klimaat); 
  • ca. 8 jaar werkervaring als ontwerper heeft; 
  • pro-actief is, initiatief neemt en communiceert  duidelijk; 
  • kan bijdragen aan ons netwerk van klanten en experts; 
  • een sterke klantrelatie kan opbouwen en onderhouden; 
  • goede grafische vaardigheden heeft; 
  • uitstekende communicatieve vaardigheden heeft in het Nederlands en Engels. 

 

Dan zou jij goed bij ons passen en willen we je graag leren kennen! 

 

Wat bieden wij? 
Een 32-40 uren contract in een divers en enthousiast (zelfsturend) team, waar je een bijdrage kunt leveren aan de professionalisering en groei van de organisatie. Een fijne werkplek met dito lunch. Arbeidsvoorwaarden vergelijkbaar met de CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus (SFA). 

 

Kom het team versterken als onze nieuwe senior ontwerper! 
Als u geïnteresseerd bent, stuur ons dan je cv en portfolio samen met een korte motivatiebrief  via vacatures@posadmaxwan.nl, met vermelding van senior ontwerper. Vergeet niet om in je brief kort te vermelden wat jouw favoriete stad is en waarom, want daar zijn wij als stadsmakers natuurlijk erg benieuwd naar! 

Verstuur sollicitatie