Bureau

Junior stedenbouwkundige

We kunnen hulp gebruiken! Daarom zoeken we een junior stedenbouwkundige met sterke ruimtelijke ontwerpvaardigheden. Iemand die kan werken aan verschillende projecten in alle fasen van het ontwerpproces binnen ons team Masterplan & Vision. En iemand die een actieve rol kan spelen in de ontwikkeling en positionering van ons team.

Wie zijn wij?

Bij PosadMaxwan werken we aan de gezonde, duurzame en slimme stad. Met ons team van 40 stedenbouwkundig ontwerpers, (landschaps-)architecten en onderzoekers maken we inzichtelijk hoe die stad van morgen eruitziet en wat we vandaag al kunnen doen om die ambitie te realiseren. Er is een jonge en informele bedrijfscultuur en de sfeer is ongedwongen, maar tegelijkertijd is de kwaliteit van het werk heel belangrijk. Er is een hoog arbeidsethos maar gelukkig is er ook ruimte voor humor en plezier op de werkvloer.

Waar ga je aan werken?

Je werkt aan uitdagende projecten binnen een internationaal team van stedenbouwkundigen, architecten en GIS-specialisten. Je werkt aan ontwikkelperspectieven en masterplannen met een sterke nadruk op ruimtelijk ontwerp. Je behandelt thema's als mobiliteit, energie, biodiversiteit, klimaatadaptatie, economie en sociale gemeenschappen. Je wordt ook gecoacht om je professionele en persoonlijke leerdoelen te bereiken en wordt aangemoedigd om je kennis en vaardigheden te delen.

Wat we zoeken

Zou je jezelf omschrijven als iemand die:

  • Een sterke ambitie heeft om te werken als stedenbouwkundige (op meerdere schaalniveaus);
  • Een master- of een bachelordipoloma heeft in stedenbouw/landschap/architectuur;
  • Tot 3 jaar werkervaring heeft in het vakgebied;
  • Talent heeft voor het oplossen van stedelijke vraagstukken;
  • Talent heeft voor het maken van ruimtelijk ontwerpen;
  • Talent heeft voor het visualiseren van een ontwerpverhaal;
  • Goede vaardigheden heeft in 2D- en 3D-ontwerpprogramma's (Rhino, Autocad, Adobe, Office);
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft in het Engels;
  • Initiatiefrijk is en makkelijk communiceert;
  • Beschikbaar is voor 32-40 uur.

 

Dan zou je goed bij ons passen en maken we graag kennis met je! Startdatum in overleg.

En wat bieden wij jou?

Een uitdagende en veelzijdige baan op ons kantoor in BINK36 te Den Haag (op dit moment vanuit huis). Een divers en enthousiast team, waar eigen inbreng en meedenken zeer gewaardeerd wordt om bij te dragen aan de professionalisering van de organisatie. Een fijne werkplek met dito lunch (wanneer dit weer mogelijk is). Arbeidsvoorwaarden conform de cao voor personeel in dienst van architectenbureaus (SFA).

Wil jij onze nieuwe junior stedenbouwkundige worden?

Laat ons dan weten waarom jij de beste kandidaat bent voor deze functie en waarom jij bij ons wilt komen werken. Graag ontvangen wij dan jouw motivatiebrief, CV en portfolio via vacatures@posadmaxwan.nl, ovv junior stedenbouwkundige. En vergeet in je brief niet kort te vermelden wat je favoriete stad is en waarom, want daar zijn wij als stadmakers natuurlijk heel benieuwd naar.

Solliciteer op deze functie!