Bureau

Senior landschapsarchitect

Ons stedelijk landschapsteam is op zoek naar een creatieve senior landschapsarchitect. Je werkt aan het herwilderen van onze steden, op grote en kleine schaal, samen met stedenbouwkundigen, architecten en onderzoekers. We bieden veel ruimte voor eigen ideeën en ontwerpen en je kunt een actieve rol spelen in de ontwikkeling van het stedelijk landschapsteam.

Wie zijn wij?

Bij PosadMaxwan werken we aan de gezonde, duurzame en slimme stad. Met ons team van 40 stedenbouwkundig ontwerpers, (landschaps-)architecten en onderzoekers maken we inzichtelijk hoe die stad van morgen eruitziet en wat we vandaag al kunnen doen om die ambitie te realiseren. Er is een jonge en informele bedrijfscultuur en de sfeer is ongedwongen, maar tegelijkertijd is de kwaliteit van het werk heel belangrijk. Er is een hoog arbeidsethos maar gelukkig is er ook ruimte voor humor en plezier op de werkvloer.

Wat ga je doen?

Binnen het stedelijk landschapsteam werken wij aan gezonde, duurzame en inspirerende stadslandschappen voor huidige en toekomstige generaties. Deze focus is belangrijker dan ooit want de vraag naar woningen neemt toe, steden raken dichter bevolkt en het klimaat verandert. Daarom zijn wij op zoek naar vernieuwende ontwerpoplossingen om groen in te passen in stedelijke omgevingen. In deze functie werk je aan diverse projecten in alle fasen van het ontwerpproces binnen ons team stedelijk landschap. Daarnaast krijg je veel vrijheid voor inhoudelijke en organisatorische invulling van deze positie en kun je een actieve rol spelen bij de ontwikkeling van het team. Vraag gerust naar de mogelijkheden, het salaris en de arbeidsvoorwaarden.

Jouw talenten?

Zou jij jezelf omschrijven als iemand die:

 • Initiatiefrijk is en gemakkelijk communiceert;
 • Een afgeronde opleiding heeft aan de WUR, Van Hall Larenstein (techniek), TU, academie of vergelijkbaar;
 • Minimaal 10 jaar werkervaring heeft als landschapsarchitect bij gerenommeerde ontwerpbureau(s);
 • Een goede beheersing heeft van het Nederlands in woord en geschrift en goede communicatieve vaardigheden heeft in het Engels;
 • Een goede ontwerper is op verschillende schaalniveaus;
 • Over voldoende (technische) kennis beschikt om projecten tot en met technisch ontwerp aan te sturen;
 • Oog voor detail en materialisatie heeft en kennis van materialen en beplanting;
 • Ervaring heeft met opzetten van kostenramingen en het lezen van bestektekeningen van derden;
 • Beschikt over actuele kennis over wet- en regelgeving;
 • Ruime ervaring heeft met het werken met ontwerpprogramma’s als AutoCAD en het Adobe-pakket (ervaring met Rhino is pré);
 • Per direct (32- 40 uur) inzetbaar is.

 

Dan zou je goed bij ons passen en willen we graag kennis met je maken!

En wat bieden wij jou?

Een uitdagende en veelzijdige baan op ons kantoor in BINK36 te Den Haag (op dit moment vanuit huis). Een divers en enthousiast team, waar eigen inbreng en meedenken zeer gewaardeerd wordt om bij te dragen aan de professionalisering van de organisatie. Een fijne werkplek met dito lunch (wanneer dit weer mogelijk is). Arbeidsvoorwaarden conform de cao voor personeel in dienst van architectenbureaus (SFA).

Wil jij onze nieuwe senior landschapsarchitect worden?

Laat ons dan weten waarom jij de beste kandidaat bent voor deze functie en waarom jij bij ons wilt komen werken. Graag ontvangen wij dan jouw motivatiebrief, CV en portfolio via vacatures@posadmaxwan.nl, ovv medior landschapsarchitect. En vergeet in je brief niet kort te vermelden wat je favoriete stad is en waarom, want daar zijn wij als stadmakers natuurlijk heel benieuwd naar.

Solliciteer op deze functie!