Bureau

3D Designer

PosadMaxwan werkt aan vernieuwende opdrachten in ontwerp en onderzoek voor urgente opgaven op lokaal, regionaal en Nationaal schaalniveau. We realiseren cutting edge duurzame stedenbouw en openbare ruimte en gebruiken hiervoor een eigen onderzoeksprogramma. Je werkt bij ons in een fijne werkomgeving met een levendige, stimulerende burocultuur waarin eigen initiatieven echt worden gewaardeerd. Een zelfsturende organisatie die ontwerpers de ruimte geeft om hun kwaliteiten te ontplooien. We zijn op zoek naar een nieuwe collega:

Creatieve 3D visualisator/ontwerper gezocht. In deze rol ontwerp je aan masterplannen en openbare ruimte op verschillende schaalniveaus.

Functie-eisen:

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent een goede ontwerper op verschillende schaalniveaus en minimaal 5 jaar ervaring bij vergelijkbare ontwerpbureau(s)
  • Je hebt een goede beheersing van het Engels, beheersing van de Nederlandse taal is een pre, maar niet vereist;
  • Je hebt ervaring met prijsvragen, masterplannen en openbare ruimte bij ontwerpbureau(s);
  • Je hebt ruime ervaring met het werken met 3D ontwerpprogramma’s;
  • Je bent een initiatiefrijk persoon en gemakkelijk om mee te communiceren;

 

Arbeidsvoorwaarden conform de cao voor personeel in dienst van architectenbureaus (SFA).

 

Meer weten? Neem dan contact op via jobs@posadmaxwan.nl of 070-3222869.

Weet je meteen al dat dit jouw baan is? Dan ontvangen we graag jouw portfolio en CV. Je sollicitatie kan per email gestuurd worden aan jobs@posadmaxwan.nl, ovv 3D Designer. En vergeet in de e-mail niet kort te vermelden wat je favoriete stad is en waarom, want daar zijn wij als stadmakers natuurlijk heel benieuwd naar. 

Verstuur sollicitatie